Logo Peyer Rijtuigenstoet

 
Peyer
Rijtuigen
Stoet

Homepage
Pers
Foto's
Route
Contact
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Kermisdinsdag 7 okt 2003 5e Peyer rijtuigenstoet

Persbericht 2003

Voor het 113e jaar is de dinsdagmiddag met Echter kermis gereserveerd voor het paard. Pey staat met de 5e rijtuigenstoet weer op de kaart.

We beginnen om 11.00 uur op de inspanweide gelegen aan de pastoor Cramerstraat te Pey. U bent van harte welkom om eens met eigen ogen te zien wat er allemaal bij komt kijken voor een span helemaal tip top in orde is.

Om 12.00 uur vertrekt de stoet om een rit te maken door het groenrijke deel van de gemeente Echt.

De route is als volgt: Schoolstraat, Lisweg, Clarastraat, Kasteelweg, Hoogveldsweg, Op den Dijk, Kranenbroekerweg, Weyenpasweg, Hingenderstraat, Groensebos, Bredeweg, Leenderstraat, Wolfsberg, Houtstraat, Dorpstraat, Roterweg, Marktsingel, Hoogstraat, Dijkveldsweg, Rutsekovenstraat, Roodstraat, Slekkerstraat, Dorpstraat, Pastoor Cramerstraat (eindpunt van de stoet).

15.00 uur aanvang defilé Bosstraat.

Toeschouwers die vorig jaar het defilé bezocht hebben weten als geen ander wat een prachtig gezicht het is als de menner hoog op de bok zijn span naar zijn hand weet te zetten. Er zijn ongeveer 40 deelnemers. Men is er in geslaagd om weer nieuwe zaken toe te voegen aan het defile.

De presentatie van het defilé is in handen van Wil Smeets. Burgemeester Schaftenaar van Echt zal tijdens het defilé alle deelnemers voorzien van een herinneringsrozet.

Het uitspannen is wederom op de weide nabij de Past. Cramerstraat.

De organisatie wil de vrijwillige verkeersregelaars bedanken voor hun bijdrage. Zonder hun inzet en aanwezigheid waren we niet in staat geweest dit evenement te organiseren. In Pey is geen hindernis te hoog om het er gezellig te maken voor jong en oud.

U komt toch zeker ook naar dit familiefeest bij uitstek.


Copyright © 2005-2010 Peyer Rijtuigenstoet & Wendy G.A. van Dijk
Graag opmerkingen en suggesties. Als u fouten vindt, hoor ik die ook graag.
Stuur een bericht naar: Peyer Rijtuigenstoet